Na co by jste měli myslet při výběru kalhotek? - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Na co by jste měli myslet při výběru kalhotek?

Na co by jste měli myslet při výběru kalhotek?

autor: estation
Speciální projekt

Dámské spodní prádlo patří k ženám od nepaměti ale věděli jste o tom, že jen pár posledních let si máme právo vybrat? Na trhu existují různé styly, od výmyslu světa. podprsenky, kalhotky, punčošky. Nyní zásadní otázka? Máte na sobě správně kalhotky? Nic vás netlačí, neodírá? Lichotí vaše kalhotky vašim křivkám? Pokud je vaše odpověď ne nebo jen váhavá, nabízíme vám přehled typů kalhotek a jak se v nich vyznat a vybrat. Zda jste fanynkou klasiky nebo rada zabloudíte do vod rozkošných a veselých motivů – např. na stránce Dedoles, náš článek je věnován právě vám. Ženám, které si dopřejí pohodlí správně zvolených, téměř jako na míru ušitých kalhotek.

Kalhotky – jejich střihy, jaké jsou pro mě ty pravé?

Tuto otázku si kladou stovky žen každý den rok za rokem, den po dni. Začneme těmi, co všechny důvěrně známe

Kalhotky klasického střihu: Tohle je osvědčená kategorie, která se šije stále a nikdy se nepřestane. Dámské spodní prádlo je k nám v tomto ohledu velmi štědré, když nám nabízí pohodlí a elegantní střih, ničím nerušící zároveň. Díky novodobému boomu veselých a barevných kalhotek nemusí být vaše klasické kalhotky vůbec nudné. Růžová, červená, kytičky, avokáda, ananasy, slunečnice … To vše mohou být vaše oblíbené každodenní motivy. Klasické kalhotky vůbec nejsou nudné!

Bokové kalhotky – již název nám napovídá o tom, že to bude střih, který sahá jen k vašim bokům. Nemusí to vyhovovat každé ženě, obzvláště těm, které mají široké, hruškovité boky, zato budou vyhovovat ženám s tenčími nohama. Dámské spodní prádlo je velmi variabilní a přizpůsobivé.

Brazilské kalhotky – ani tanga, ani klasické – to jsou tzv. brazilky. Nabízejí komfort klasických kalhotek a krásný střih podobný tangám. Hodí se to každé ženě, ale zejména těm, co mají větší podbřišek nebo chtějí zvýraznit svůj zadek.

Vysoký pás – stvořené kalhotky na svádění ale i na běžné nošení. Mohou být s krajkou nebo bez, bezešvé nebo prostě bavlněné. Rovněž dostupné na internetu a ve specializovaných obchodech v krásných, rozkošných nebo naopak sexy motivech. Vlčí máky, červená krajka, klasická černá ověřená klasika.

Tanga – velmi pěkný kousek spodního prádla a také velmi oblíbený, hodí se zejména do legín, ale i pod sukni, na horké letní dny nebo vášnivé noci s partnerem.

Spodní prádlo – okamžitě víte, jaké chcete

Spodní prádlo je věc, při které okamžitě poznáte, jestli ano nebo ne. Musí vám dokonale padnout, ale rovněž se i pohodlně nosit. A tím nemluvíme o výše popsaných střizích. V tomto případě mluvíme o materiálech dámského spodního prádla – zejména kalhotek.

Nejvíce se ke kalhotkám hodí bavlna, nakonec, spodní prádlo se šije zejména z ní kvůli její vlastnostem jako prodyšnost a pohodlí. Bavlna však nemusí být vždy sexy, tak si zvolíme občas například krajku. Ale v tomto případě doporučujeme zvolit si kalhotky, které mají nějakou příměs bavlny, aby nedocházelo k nepříjemnostem, po kterých žádná nás netouží.

Ať si už vyberete jakýkoliv střih nebo materiál, zůstaňte svá, ať už jste klasická černá nebo dáváte přednost veselým a rozzářeným vzorem či barvám, které jsou v nabídce.

Ať si už vyberete jakýkoliv střih nebo materiál, zůstaňte svá, ať už jste klasická černá nebo dáváte přednost veselým a rozzářeným vzorem či barvám, které jsou v nabídce.

Související články