Přivítejte jednu z nejúčinnějších ingrediencí v kosmetice místo zbytečné chemie - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Přivítejte jednu z nejúčinnějších ingrediencí v kosmetice místo zbytečné chemie

Přivítejte jednu z nejúčinnějších ingrediencí v kosmetice místo zbytečné chemie

autor: estation

Berlínská značka kosmetiky MERME přichází s filozofií, že ta největší síla je v jednoduchosti. Přiklání se k ní jak začátečníci v oblasti přírodní krásy, tak i ostřílení milovnice kosmetiky.

 A není divu, vždyť to, co naneseme na pokožku či do vlasů, je absorbováno do těla a následně do krevního oběhu. Běžné kosmetické produkty přitom mohou obsahovat až 200 zbytečných chemikálií! Oproti tomu je obsah složek v produktech MERME zredukován na jednu jedinou, tu nejúčinnější. 

Jedna za všechny! MERME používá vždy co nejméně komponentů bez skrytých plnicích látek, syntetik nebo chemikálií. Ingredience jsou natolik účinné, že obstojí i samotné, nezprocesované a bez přidání parfemace nebo parabenů. Získávány jsou po celém světě, produkty jsou poté kompletovány v Berlíně. Každá z aktivních složek je vybrána, aby optimálně cílila na specifické požadavky, klíčová je schopnost hojit, hydratovat a chránit všechny typy pleti v každém věku.

Merme Berlin – Facial Collagen Serum – Kolagenové pleťové sérum (30 ml)

Facial Collagen Serum značky Merme je světově první veganský kolagen, který je 100% shodný s lidským kolagenem typu 21, s klinicky prokázanou účinností. Funguje bez použití lidské tkáně nebo živočišných doplňků. V péči o pleť byl až dosud tradičně používán zvířecí kolagen extrahovaný z rybích šupin a kůže. Toto ​kolagenové sérum napodobuje proces přirozené produkce lidského kolagenu v těle, takže pokožka je pružnější, pevnější a mnohem více hladká.

K dostání na www.myskino.cz za 1 530 Kč.

Merme Berlin Facial Hydration Serum  Čistá kyselina hyaluronová (30 ml)

Kyselina hyaluronová (HA) je nejsilněji hydratující molekula, jakou lze v přírodě nalézt. Stárnutím se naše kožní tkáň zmenšuje a kyselina hyaluronová, díky své jedinečné schopnosti zadržovat vodu, ji hloubkově doplňuje i v naší pokožce. Zároveň obnovuje její jas a elasticitu. Po aplikaci je pokožka vláčná, hladká a omlazená.

K dostání na www.myskino.cz za 900 Kč.

Merme Berlin Advanced Eye Therapy Pokročilá oční terapie (10 ml)

Olej ze semen opuncie je přírodní, zároveň vysoce účinnou ochranou před působením volných radikálů. Stará se též o silnou hloubkovou hydrataci očního okolí. Vitamin K, který se přirozeně vyskytuje v tomto oleji, je nezbytný pro srážlivost krve. Při lokální aplikaci na jemnou pokožku v okolí očí snižuje tok krve, což předchází tmavým kruhům pod očima a “pavoučím žilkám”. Pleť je po aplikaci čistší a zářivější. Omega 6 linolová mastná kyselina pleť velmi výrazně vyživuje, posiluje a navíc působí jako ochranná bariéra. Zklidňuje alergické reakce pleti, udržuje ji hydratovanou, projasněnou a zdravou.

K dostání na www.myskino.cz za 1 000 Kč.

Merme Berlin Facial Beauty Elixir Zkrášlující elixír ze šípkového oleje (30 ml)

Šípkový olej značky Merme se do pokožky absorbuje, aniž by ji zanechal mastnou či s ucpanými póry. Vitamin A  obnovuje buňky a neobejde se bez něj žádný produkt proti stárnutí pleti. Vitamín C je antioxidantem stimulujícím produkci kolagenu a obnovu tkání, potlačuje tmavé skvrny a pigmentaci. Vitamín E se stará o udržení přirozených olejů v pleti a bojuje s dehydratací pokožky, chrání pleť před UV zářením a navrací jí její přirozenou vlhkost. Omega 3, 6 a 9 mastné kyseliny posilují regeneraci objemu pleti a zklidňují alergie, díky své roli v obnově buněk jsou klíčem k udržení zdravé a zářivé pleti.

K dostání na www.myskino.cz za 850 Kč.

O značce

Zakladatelka MERME, Australanka Claire Ralston, se již během studií na Australian College of Natural Beauty začala zajímat o přírodní kosmetiku a její efektivitu. Dalších 10 let v modelingu a kosmetickém průmyslu ji utvrdilo v přesvědčení, že i „přírodní“ kosmetika je ve skutečnosti plná chemikálií a jedinou jistotu o nezávadnosti používané kosmetiky tak bude mít pouze v případě, pokud si ji vyrobí sama. Od roku 2014 je jejím domovem Berlín. Zdejší přístup, směřující ke kvalitě, praktičnosti a jednoduchosti ji v jejím přesvědčení ještě utvrdil: „Toto německé myšlení mě naučilo, že je lepší mít pouze jeden opravdu vysoce kvalitní produkt než pět méně kvalitních. Ideologie produktů MERME obsahujících pouze jednu složku s nejvyšší kvalitou byla rozhodně inspirována touto úžasnou kulturou. Jako majitelka citlivé pokožky již vím, že je nejlepší zařadit vždy pouze jednu novou složku, aby bylo možné přesně určit, co pro pleť nejlépe funguje.“

Sortiment značky MERME najdete v e-shopu www.myskino.cz

Související články