Rtěnky, jejíž složení je v souladu s přírodou - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Rtěnky, jejíž složení je v souladu s přírodou

Rtěnky, jejíž složení je v souladu s přírodou

autor: estation

Hledáte rtěnku, jejíž složení bude v souladu s přírodou a zároveň plné pigmentů pro svěží look? My ji našli za vás! Exkluzivní novinka v portfolio Myskino je ručně vyráběná a 100% organická.

Australské rtěnky Nūdus spatřily světlo světa v australském Sydney. Obsahují striktně organické ingredience: výtažky z květin, ovoce, bylin a minerálů s organickými za studena lisovanými oleji. Koktejl olejů z dýně, kiwi, maliny, granátového jablka, arganu a moringy doplňuje směs 27 aktivních přírodních látek, antioxidantů, vitamínů A, B, C, D, E a K, esenciálních mastných kyselin a dalších výtažků ze superpotravin. Všechny tyto ingredience udržují rty měkké a vyživené a pomáhají je chránit před environmentálním stresem.

Rtěnky Nūdus mají certifikaci COSMOS Organic, která zaručuje, že při výrobě jednotlivých složek nebyly použity žádné chemikálie určené např. k extrakci olejů z rostlin nebo k bělení včelích vosků. Rtěnky neobsahují žádné parabeny, lanolin, hydrogenované oleje ani nanočástice, pesticidy či fungicidy. Jejich výroba se řídí heslem Cruelty & Gluten Free.

 

Barevné extrakty plné benefitů

Pigmenty jednotlivých odstínů rtěnek Nūdus tvoří ajurvédské směsi z výtažků z květin, ovoce, bylin a minerálů. Každý barevný extrakt má dvojí účel: biologickou aktivitu a terapeutickou funkci. Díky nim mají rtěnky nejen déle držící barvy, ale také bezpečnější hydrataci.

Exkluzivně v Myskino

Známý concept store zaměřený na luxusní přírodní kosmetiku a francouzské niche parfémy otevřel svůj první butik v České republice. Kromě klientského centra (Široká 15, Praha 1), kde si každá zákaznice může domluvit individuální schůzku a poradenství, je nyní možnost objevit jedinečné vůně a to nejlepší z poctivého parfumérského řemesla přístupná i široké veřejnosti. Myskino butik naleznete v centru Prahy, pár kroků nad Národním muzeem na Vinohradské třídě 24.

Související články