Dopřejte vlasům i tělu sílu přírody - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Dopřejte vlasům i tělu sílu přírody

Dopřejte vlasům i tělu sílu přírody

autor: estation

Správně zvolené kosmetické přípravky plné přírodních látek v bio kvalitě dají tělu i vlasům mnohem víc než jen základní očistu. Tělové oleje uleví od bolesti svalů a lze jimi i masírovat. Šampony šetrně ošetří i již poškozené vlasy. Společně s pečujícími séry renomovaných kosmetických značek je najdete na e-shopu www.damibio.cz Jaké produkty nejvíce zaujaly nás?

Eterea BIO Luminiscenční mořské sérum na vlasy (200 ml)

Vlasové sérum se vzácným dvoufázovým vzorcem zkrotí kudrnaté i nepoddajné vlasy. Dodá jim objem, tvar a zanechá je lesklé a měkké jako hedvábí. Vysoké procento kyseliny hyaluronové v synergii s pšeničnými bílkovinami a biologickými extrakty maliny a šípkové růže způsobí, že vlasy budou ošetřené, zářivé a hydratované.

V prodeji na www.damibio.cz za 369 Kč.

 

Essere BIO Molekula – léčebné balení pro vlasy podporující serotonin (250 ml)

Ach ta vůně citrusů a manga! Dopřejte svým vlasům tu správnou dávku radosti, štěstí a povzbuzení. Léčebné balení pro vlasy totiž aktivuje s pomocí přírodních látek serotonin, takzvaný hormon štěstí. Očista i detoxikace vlasové kůry je samozřejmostí. Čisticí a detoxikační účinky zajišťují obsažené antibakteriální látky. Balíčky jsou vhodné pro prevenci tvorby lupů a mastných vlasů. Molekula obsahuje: BIO Hydratační kondicionér, který krásně provoní vlasy citrusem a mangem. BIO Čisticí šampon s výtažky eukalyptu a tyminánu.

V prodeji na www.damibio.cz za 829 Kč.

Ambadué BIO Zlatý olej (30 ml)

Jsou vaše vlasy křehké, zesláblé a často namáhané a vysušené? Vyzkoušejte luxusní tonikum se světovým patentem. Vzácný olej znatelně obnovuje a vyrovnává vlasová vlákna díky přítomnosti skvalanu, chemické molekule. Jeho zásluhou je pokožka jemná, vyživená a vlasy lesklé. Skvalen, terpenový uhlovodík s vysokou biologickou hodnotou, je do tohoto tonika získáván zodpovědnou recyklací a opětovným využitím přírodních zdrojů udržitelným způsobem. Přípravek se vyznačuje výjimečnou synergií funkčních aktivních složek a vysoce kvalitních rostlinných a organických olejů (olej ze semen chia, lískový olej, bodlákový olej, avokádový olej ad.). A navíc neodolatelně voní!

V prodeji na www.damibio.cz za 1 899 Kč.

 

Bio Snail BIO Gel pro celé tělo se sekrecí ze šneků 90% (100 ml)

Využijte sílu šneků pro známky akné i celulitidu! Lehký osvěžující gel s účinnou recepturou pro každodenní používání pomáhá nejen proti zarudnutí a akné, ale je ideální také pro kosmetické ošetření těla na překonání celulitidy a vyhlazení pokožky. Bojuje proti zadržování vody a ztrátě tónu pleti. Co vše v něm najdete? Elastifikační (aktivní voda ze sekrece hlemýžďů), vyživující (sekrece hlemýžďů), zvláčňující a uklidňující (extrakt z organické květiny sléze) a hydratační (rostlinný glycerin, aloe vera a olivový olej) složky.

V prodeji na www.damibio.cz za 1 479 Kč.

Související články